Veel gestelde vragen

Vraag:   Hoe lang duurt de voorstelling?
Antwoord:  De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en een kwartier met daarin een pauze van ongeveer 20 minuten.

Vraag: Zijn er ook rolstoelplaatsen beschikbaar?
Antwoord: Als u met een rolstoel komt, gelieve dat bij bestelling of na ontvangst van de kaarten door te geven, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Vraag:  Is het mogelijk om zitplaatsen te reserveren?
Antwoord:  Men kiest bij de bestelling een Sectie en daarbinnen is het vrije-zitplaatskeuze.

Vraag:  Hoe laat gaat de zaal open?
Antwoord:   De theaterzaal gaat open 20 minuten voor aanvang van de voorstelling (dus om 19:10 uur bij de avondvoorstellingen en op 13:40 uur bij de middagvoorstelling).
De foyer van MFA/De Leenhoef is al open vanaf 60 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Vraag: Ik heb kaarten besteld, maar nog niet ontvangen. Waar moet ik dat melden?
Antwoord: Na betaling worden de kaarten binnen 5 dagen per e-mail aan u verzonden. We hebben gemerkt dat sommige e-mail providers zoals hotmail.com en outlook.com de mail afkomstig van “Shop Stoorzenders” parkeren in de Spam- of Junk-mail folder. Gelieve dan ook die folders in uw mailbox te checken.
Mocht u de kaarten nog steeds niet ontvangen hebben, stuur dan een mail naar shop@stoorzenders.eu zodat we de kaarten vanaf een ander e-mail adres kunnen versturen. Graag uw bestelnummer daarbij vermelden.

Vraag:   Waar kan ik parkeren?
Antwoord:  Parkeren kan bij de MFA, het Dorpsplein en de Sportvelden aan de Breemakkerweg. Dit is op 5 min lopen afstand van de MFA (in de richting van Steensel).
Overigens is het aan te raden om zoveel mogelijk met de fiets te komen, omdat de parkeerruimte in het dorp beperkt is.

Vraag: Is er nog verkeershinder te verwachten?
Antwoord: Omdat de Knegselse/Veldhovenseweg en de Moormanlaan op zaterdagavond onderdeel is van het parcours van de Veldhoven-10-miles, is de route vanuit Veldhoven-dorp mogelijk (gedeeltelijk) afgesloten. De route via de Antwerpsebaan (Boerenbond) of Oerle kent verder geen verkeershinder.