Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen (Leergeld) is actief om jonge mensen tot 18 jaar uit gezinnen met financiële problemen een kans te bieden in hun (sportieve/culturele en mentale) ontwikkeling. Dit doet Leergeld om er voor te zorgen dat deze kinderen als gezonde en evenwichtige mensen onze maatschappij in gaan.

Het is het duidelijk dat sport een belangrijke bijdrage levert aan de doelstelling door in groepsverband activiteiten te doen.
Echter onderbelicht is het culturele aanbod. Het leren een muziekinstrument te bespelen is een enorme overwinning en samen muziek maken is belangrijk voor kinderen. Tijdens Stoorzenders zullen amateur solo artiesten optreden waardoor we laten zien wat je kan bereiken als je de gelegenheid krijgt.

Leergeld geeft talenten een kans die anders misschien nooit ontdekt zouden worden. Hier kan iedereen zien wat mogelijk is als je maar een kans wordt geboden. Leergeld biedt die kans!

Meedoen vergroot de horizon van kinderen. Zij leggen sociale contacten, ontwikkelen teamgeest, leren zich te handhaven in een groep en leren winnen en verliezen.

Voor meer informatie over Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen kunt u onze website bezoeken of ons bellen op onderstaande mobiele nummer:
www.leergeldveldhovendekempen.nl
tel.nr.: 06 – 12 88 06 01                                                          
Stichting Leergeld voor Veldhoven en De Kempen
Sterrenlaan 15,
5505 BG Veldhoven