Solisten

 

ASTRID BAGGERMANS

Astrid zingt al haar hele leven. Toen ze 8 was, had ze haar eerste ‘podiumervaring’ met een solo bij het plaatselijke koor in Gemert. Vervolgens is ze via diverse talentenjachten en soundmixwedstrijden (die waren toen nog hip) als leadzangeres in verschillende bands terecht gekomen. Van allround muziek, naar soul, funk en disco en uiteindelijk de grote, landelijke podia gevonden met Die Lustige Schlagerfreunden. Ja serieus, “Sie war die lustige Lola”.
Met die gezellige schlagers stond zij diverse malen op de grote festivals en podia zoals Paaspop, Zwarte Cross, Dauwpop, Oktoberfesten Sittard, Klokgebouw Eindhoven, 013, Nijmeegse vierdaagsefeesten, etc. Daarnaast heeft Astrid bij diverse projecten gezongen in binnen- en buitenland. Astrid is een zangeres die met haar enthousiasme en uitstraling het publiek met popmuziek kan vermaken.

STEPHAN BEERENS

Stephan begon zijn muzikale loopbaan al op jonge leeftijd, eerst als lid van het kinderkoor en daarna als bugelist bij fanfare Heide Echo uit Knegsel.  Om een lustrum te vieren van het jeugdorkest werd een CD opgenomen. Stephan mocht het lied “You’ll never walk alone” te zingen. Hij bleek een vocaal talent en vanaf die tijd is het balletje gaan rollen. Hij werd en wordt regelmatig als solist uitgenodigd bij koren en orkesten en hij vertolkte  een hoofdrol in een musical van stichting Theaterplan in Eindhoven. Stephan heeft zich toegelegd op het musical- en lichtklassieke genre. Enkele jaren geleden werd hij geselecteerd voor het TVprogramma Una Voce Particolare en daarop volgend was hij een van de solisten van een kleine tour met o.a. Ernst Daniël Smid. Naast zijn baan als opticien werkt Stephan regelmatig als zangcoach bij muziekproducties in de omgeving en heeft heeft de laatste jaren enkele rollen vertolkt bij de Veldhovense revue in Theater de Schalm.

FEMKE SCHMITZ

Femke Schmitz is afkomstig uit Eindhoven. Al op jonge leeftijd is de liefde voor zang begonnen. Op 11-jarige leeftijd volgde ze al zanglessen aan Art4U Veldhoven. In het schooljaar 2014-2015 volgde Femke de cursus Musical-Factory jongeren aan het Factorium in Tilburg, waar zij lessen kreeg in Drama, zang en dans. Het jaar daarop volgde de vooropleiding lichte muziek zang aan de Fontys hogeschool voor de kunsten Tilburg. Hier is Femke ook gestart met de Bacheloropleiding lichte muziek zang. Femke treedt regelmatig op als leadzangeres van de Bigband Forest Lane van Art4U en heeft ook als gastartiest bij verschillende orkesten gezongen.

ARTE FAVOLA

Na lang geturnd te hebben zocht Iris Feijen wegens blessures een nieuwe uitdaging. Haar passie vond ze in deze bijzondere sport. Met YouTube als coach ontwikkelde Iris zich tot acrobaat en uiteindelijk tot performer.
Maar wat is een artiest zonder artiestennaam? Arte Favola is de naam die Iris gekozen heeft. Het betekent namelijk Kunst en Sprookje. U zult tijdens de voorstelling begrijpen waarom! Laat U verbazen door acrobatiek op letterlijk hoog niveau!

SYNERGIE

Mogen wij aan u voorstellen: Aniek, Floor, Roos, Isabel, Line en Saar ofwel dansgroep SYNERGIE
Onder leiding van Danielle Megens de drijvende kracht van N-Joy Dance Company zal SYNERGIE tijdens Stoorzenders verschillende nummers op een prachtige wijze visueel ondersteunen.  Al op jonge leeftijd zijn de danseressen begonnen en al jarenlang hebben ze topprestaties geleverd bij verschillende optredens en wedstrijden. Dat ze talentvol zijn blijkt wel uit het feit dat ze afgelopen jaar Nederlands Kampioen zijn geworden.
Dans en entertainment: u zult SYNERGIE zien stralen bij Stoorzenders?!