Persberichten

Theaterconcert Stoorzenders – met Karin Bloemen

Nederlands enige échte theaterdiva, dat is de eretitel die Karin Bloemen met zich meedraagt. Met haar veelzijdigheid, vakmanschap en uitbundige verschijning zorgt zij al jaren voor uitverkochte theaters in het hele land. De carrière van “La Bloemen” omvat niet alleen haar personality-shows. Ook in musicals, tv-programma’s en film heeft zij een grote staat van dienst.

In de productie “Stoorzenders” die op 23 en 24 juni in MFA de Leenhoef in Knegsel te zien zal zijn, zal zij een prominente rol vervullen. Deze bijzondere productie, een samenwerking van Harmonie St. Cecilia uit Oerle en Fanfare Heide Echo uit Knegsel, is opgedragen aan de Stichting Leergeld. Deze stichting springt bij wanneer kinderen door gebrek aan financiële middelen buiten de boot dreigen te vallen.

“Stoorzenders” is een show die afrekent met de rol van de radio als achtergrondmuziekje tijdens het werk of om te chillen op een lekkere vrije zaterdagmiddag. In een muzikale rollercoaster wordt u meegenomen door de ether waar radiostations van allerlei pluimage worden aangedaan. De radio als hoofdrolspeler, dat staat garant voor spectaculaire wendingen en verrassingen!

De orkesten van Fanfare Heide Echo en Harmonie St. Cecilia zijn voor de gelegenheid “connected” op een gigantisch podium. Naast Karin Bloemen zullen ook Astrid Baggermans, Femke Schmitz en Stephan Beerens als vocaal solist optreden. Maar er is meer: visuele effecten en animaties op een megascherm, dans, acrobatiek, combo, instrumentale solisten en backing vocals zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarover nog lang nagepraat zal worden. De regie is in handen van Maureen Mitzer en de muzikale leiding wordt verzorgd door Johan Smeulders en Martijn Krijnen.

Voorstellingen zijn op zaterdag 24 om 19.30 uur en op zondag 24 juni om 14.00 en 19.30 uur.
Toegangsprijzen vanaf € 22,- (pauzedrankje inbegrepen).
Mis deze voorstelling niet en bestel uw kaarten via de website www.stoorzenders.eu.